Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

Pessotto : Η πτώση οφείλεται σε ατύχημα

Το καλοκαίρι είχε συγκλονίσει την Ιταλία και ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό (και μη) κόσμο η είδηση ότι ο πρώην παίκτης της Juventus Gianluca Pessotto είχε πέσει από τον τέταρτο όροφο του κτιρίου διοίκησης του συλλόγου. Η κατάστασή του ήταν κρίσιμη για αρκετές μέρες με πολλαπλά κατάγματα και εσωτερική αιμορραγία. Τελικά μετά από πολλές μέρες στην εντατική και μετά από πολλές εγχειρήσεις κατάφερε και σώθηκε.

Τότε όλος ο κόσμος πίστευε πως η πτώση του οφειλόταν σε απόπειρα αυτοκτονίας. Ο Pessotto είχε αποσυρθεί από την ενεργό δράση μετά από 11 χρόνια στην ομάδα, 6 τίτλους στη Serie A και ένα Champions League (1996) και μετά το σκάνδαλο που είχε ξεσπάσει με τα δήθεν στημένα παιχνίδια (ναι ουουουου) είχε γίνει μάνατζερ της ομάδας. Όλοι ήξεραν πως υπέφερε από κατάθλιψη, οπότε λογικό ήταν να θεωρήσουν πως η πτώση ήταν ηθελημένη και ήταν απόπειρα αυτοκτονίας.

Πριν από μερικές μέρες όμως ο ίδιος ο Pessotto σε δήλωσή του σε ένα τηλεοπτικό σόου είπε ότι πιστεύει ότι η πτώση ήταν ένα ατύχημα και ότι ποτέ όμως δεν πρέπει να φοβάται κανείς να μιλήσει ανοιχτά για οτιδήποτε νιώθει και να το λέει όταν είναι λυπημένος ή καταθλιπτικός. Επίσης, ο Pessotto δήλωσε πως η μετάβαση από παίκτης σε παράγοντας ήταν μια από τις πιο δύσκολες περιόδους της ζωής του.

Ας ελπίσουμε όλα αυτά να φύγουν στο παρελθόν και ο πολύ μεγάλος αυτός αστέρας (και άνθρωπος) να είναι πάντα καλά από εδώ και πέρα.

0 μουτζούρωσαν: