Τετάρτη 7 Μαρτίου 2007

Ο Πύραυλος στην 6άδα :D :D :D :D

Φρέσκο φρέσκο το αποτέλεσμα! Ζεματάει!
Πύραυλος - Πρωτοετείς ΣΕΜΦΕ 53-48 !!!

Η θρυλική και αγαπημένη σας (ναι ναι μην ντρέπεστε παραδεχτείτε το) ομάδα έπαιξε σήμερα το πρωί και συνεχίζει ακάθεκτη :D.
Η ομάδα και αυτή τη φορά έπαιξε με 5 μόλις παίκτες λόγω απουσιών (βλ προηγούμενη "ζωγραφιά") αλλά αυτό δεν πτόησε καθόλου τους ηρωικούς παίκτες :D. Με πολλές δυσκολίες άρχισε ο αγώνας! Κάποιοι παίκτες (γκουχου γκουχου) άργησαν να εμφανιστούν στο γήπεδο οπότε άρχισαν το παιχνίδι χωρίς καθόλου προθέρμανση (γκουχου γκουχου)! Αυτό είχε ως αποτέλεσμα τα σουτ να μην μπαίνουν στην αρχή με τίποτα (κοινώς πετάγαμε τούβλα είτε από μακριά είτε από κάτω από τη μπασκέτα...(μιλάμε δεν έμπαινε ΤΙΠΟΤΑ!!!) μιας και τα χέρια ήταν ακόμα κρύα!
Αντιθέτως οι αντίπαλοι είχαν (συγγνώμη για τη λέξη αλλά είναι αλήθεια) ξεσκιστεί και ένας με μια μπλε σωβράκα είχε βάλει (συγγνώμη πάλι για την έκφραση) τα κέρατά του από το τρίποντο! Έτσι σιγά σιγά οι αντίπαλοι μας πήραν διαφορά ακόμα και πάνω από 13 πόντους νομίζω.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής (γκουχου γκουχου) έκανε τη μεγάλη αλλαγή (όχι σε παίκτη, είπαμε μόνο 5 ήμασταν :P) και έφτιαξε δικό του σύστημα άμυνας που θα πρέπει να αρχίσει να το διδάσκει! Έβαλε τον ψηλό μας (και καλύτερο παίκτη της ομάδας στο παιχνίδι) και τον πρόεδρο να παίζουν ζώνη κάτω από τη ρακέτα και τον γκάρντ μας να είναι πασπαρτού στην άμυνα στο χάι ποστ και ο προπονητής (γκουχου γκουχου) με τον πλει μέικερ εναλλάσσονταν στο man-2-man μαρκάρισμα των 2 παικτών των αντιπάλων που έκαναν τη διαφορά (άμυνα 2,5 man-2-man και 2,5 ζώνη πρώτη φορά πρέπει να έχει παιχτεί στην ιστορία του μπάσκετ - το μισό ήταν ο γκαρντ μας που μια έπαιζε man-2-man μια ζώνη).
Η αλλαγή αυτή του προπονητή (γκουχου γκουχου - να μην παινευτώ και λιγάκι :P) έφερε τα πάνω κάτω στο παιχνίδι...τα τρίποντα των αντιπάλων σταμάτησαν και μόνο ο αντίπαλος "πλει μεικερ" έβαζε πλέον καλάθια (πέτυχε κάμποσα απίστευτα, αλλά μετά από μια τάπα του προπονητή - γκουχου γκουχου - ηρέμησε και αυτός :P). Η διαφορά σιγά σιγά άρχισε να μειώνεται και ένα τρίποντο του προπονητή (γκουχου γκουχου) την έφερε στους 6 πόντους. Από εκεί και πέρα οι αντίπαλοι αγχώθηκαν και δεν είχαν καθαρό μυαλό και πήραν και τεχνική ποινή.
Στο τέλος του 4ου δεκαλέπτου η διαφορά ήταν 44-48 υπέρ των αντιπάλων και ένα σερί πολύ καλής άμυνας και σωστών επιλογών στην επίθεση (α ρε ψηλέ αν δεν είχαμε και σένα σήμερα...) έκανε τους αντιπάλους να μη βάλουν καλάθι και τον Πύραυλο να κάνει ένα σερί 9-0 μέχρι το τελικό 53-48 :D.
Σημαντικότατη και σε αυτόν τον αγώνα ήταν η εμφάνιση του πλει μέικερ μας με σωστό κατέβασμα της μπάλας και με πολύ κρίσιμα καλάθια (με λει απ μιας και απ'έξω δεν έμπαιναν είπαμε :P), καθώς και του προέδρου που για ένα ακόμα παιχνίδι έκανε πάρτυ κάτω από τα καλάθια! Να μην πω και για την άλλη μια φορά εκπληκτική άμυνα του γκαρντ μας ε? Και τις σωστές συμβουλές στα σωστά σημεία :D

Τώρα???
Τώρα ο Πύραυλος για πρώτη φορά στην ιστορία του (πρώτη του σεζόν ουσιαστικά :P) έφτασε στους 6 του πρωταθλήματος και ελπίζει στα επόμενα παιχνίδια να έχει περισσότερους παίκτες ώστε να είναι πιο άνετες οι νίκες!!!

FORZA ΠΥΡΑΥΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
ΠΑΜΕ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΟΥΠΑΑΑΑΑΑΑΑ

P.S: πάλι δε βρήκαν το δρόμο οι φίλαθλοι.... μάλλον επίτηδες γίνεται για να κερδίζουμε :D
P.S2: ρε παλουκάρια...ωραία, περάσαμε στους 6 ... πλει οφ πως γίνονται με 6 ομάδες? Νοκ άουτ δε γίνεται με τπτ πάντως! Να είναι όμιλος είναι λίγο δύσκολο... οπότε αυτό που προβλέπω είναι πάλι σύστημα με 2 τουλάχιστον αγώνες δλδ στις 2 ήττες γεια σας! Βασικά ούτε η γραμματεία δεν ήξερε πως θα γίνει το πρόγραμμα από εδώ και πέρα και θα πει ο κύριος υπεύθυνος το σύστημα...anyway!!!
P.S3: σε αυτό το παιχνίδι μας έλειψε πολύ και ο Δ.Κ που λόγω ταξιδίου δεν μπόρεσε να παρεβρεθεί! Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να αλλάξουμε την ημέρα του αγώνα (γκρρρρρρρρ θα τις κανονίσουμε τις γραμματίνες...) οπότε δεν μπόρεσε να είναι παρών και να επαναλάβει την εμφάνιση του προηγούμενου αγώνα :( και πάλι σόρρυ παιδί... το ξεκαθαρίσαμε με τις γραμματίνες ότι από εδώ και πέρα θα μας ρωτάνε πότε θα μας βάζουν αγώνα, μιας και είναι κρίσιμα τα πράγματα από εδώ και μπρος!
P.S3 (update): καλά και οι υπόλοιποι παίχτες προφανώς μας έλειψαν...εμείς το ξέρουμε που για 2ο αγώνα παίξαμε φουλ 40λεπτο...αλλά δε μασάμε!! ο προπονητής (γκουχου γκουχου) έχει κάνει καλή προετοιμασία και η ομάδα από πλευράς φυσικής κατάστασης πετάει!!! Απλά ο Δ.Κ. ήταν ειδική περίπτωση μιας και ήταν εκτός πατρίδος...οι υπόλοιποι ας τα καταφέρνατε να ερχόσασταν! :P

2 μουτζούρωσαν:

Unknown είπε...

Mono o D.K. sas eleipse apo ton agwna???? :(

pintoX είπε...

όλοι μας λείψατε βρε, αλλά αυτός ήταν στο εξωτερικό οπότε δεν μπορούσε να παραβρεθεί με τίποτις... οι υπόλοιποι ας ερχόσασταν :P