Πέμπτη 1 Μαρτίου 2007

Διακόπηκε ο αγώνας Sevilla - Betis (εδώ πότε θα γίνει κάτι τέτοιο??)

Κάτι πολύ συνηθισμένο στα ελληνικά γήπεδα διαδραματίστηκε χτες στην Ισπανία και συγκεκριμένα στο γήπεδο της Real Betis. Οι φιλοξενούμενοι Σεβιγιάνοι πέτυχαν γκολ με τον Κανουτέ και αυτό εξόργισε τους γηπεδούχους που άρχισαν να πετάνε μπουκάλια στον αγωνιστικό χώρο. Ένα από αυτά όμως βρήκε τον προπονητή της Σεβίλλης Juande Ramos στο κεφάλι και τον άφησε αναίσθητο. Αμέσως οι παίκτες της Σεβίλλης αποχώρησαν από το γήπεδο και ο αγώνας σταμάτησε προσωρινά. Τελικά ο προπονητής αφού δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες συνήλθε, αλλά ο διαιτητής διέταξε την οριστική διακοπή του αγώνα.

Πριν από παιχνίδι υπήρχαν ισχυρές διαφωνίες μεταξύ των δυο συλλόγων αν θα επιτρεπόταν στον πρόεδρο της Σεβίλλης Jose Maria del Nido να παρακολουθήσει το παιχνίδι από τις θέσεις των VIP. Η διαμάχη λύθηκε με παρέμβαση της τοπικής Ανδαλουσιανής κυβέρνησης και ο Del Nido κάθησε στις εξέδρες, ενώ στην αρχή του πέταξαν και κάποια μικροαντικείμενα.

Τώρα τι θέλω να σχολιάσω εγώ πάνω σε αυτό το θέμα??? Πόσες φορές έχουν γίνει επεισόδια στα ελληνικά γήπεδα? Πόσες φορές έχουν πέσει μπουκάλια και έχουν χτυπήσεις παράγοντες, παίκτες, επόπτες και διαιτητές??? Άντε να δούμε πότε οι έλληνες διαιτητές θα σοβαρευτούν και δε θα φοβούνται να διακόψουν τους αγώνες για επεισόδια, μπας και οι φίλαθλοι και οι ομάδες βάλουν μυαλό επιτέλους.

Προσοχή έρχεται ντέρμπυ την Κυριακή! Μην φανατίζετε τους φιλάθλους για μικροπράγματα! Αφήστε τους να πάνε στο γήπεδο ήρεμοι να απολαύσουν το παιχνίδι. Ποδόσφαιρο είναι! Χαρά και διασκέδαση όχι ένας τόπος για να βγάλουν τα απωθημένα τους κάποιοι και να τραυματίζουν τους αντιπάλους μόνο και μόνο επειδή υποστηρίζουν την αντίπαλη ομάδα!

0 μουτζούρωσαν: