Σάββατο 17 Μαρτίου 2007

Kobe ( + in.gr)

Πρώτη σελίδα του in.gr
"Νίκη των Λέικερς επί των Πόρτλαντ με τον Κόμπι Μπράιαντ να σημειώνει 61 πόντους"
τι διαβάζουμε στο κείμενο και έγινε πραγματικά?
"Με τον Κόμπι Μπράιαντ να σκοράρει κατά βούληση και να ολοκληρώνει τον αγώνα με 65 πόντους, οι Λέικερς δυσκολεύτηκαν, αλλά τελικά επικράτησαν στην παράταση των Πόρτλαντ με 116-111"

χμμμμ ίσως θα έπρεπε να δίνουν λίγη περισσότερη προσοχή οι δημοσιογράφοι του In.gr που είναι ένα από τα μεγαλύτερα ενημερωτικά πορταλ της ελλάδας!

anyway,
65 πόντους έβαλε χτες πάλι ο Kobe και οδήγησε τους Lakers στη νίκη επί του Portland. Όλοι ξέρουμε πως οι Lakers μετά την διάλυση της ομάδας των 3 τίτλων είναι πια ομάδα ενός παίκτη και αυτό φαίνεται σε κάθε παιχνίδι, μιας και πάλι στο χτεσινό ο Kobe έκανε 39 σουτ και 12 βολές!!! Τα ποσοστά του περιέργως ήταν πολύ καλά και γι' αυτό και κέρδισαν οι Lakers. Μπορεί να μην τον συμπαθώ σαν παίκτη λόγω του χαρακτήρα του και της ατομιστίας του, αλλά είναι μεγάλος παίκτης, αυτό το δέχομαι. Απλά ο άνθρωπος δεν παίζει για την ομάδα αλλά για την πάρτη του!

Να σας πω και την αλήθεια, στον Πύραυλο εγώ δε θα τον ήθελα πάντως, θα προτιμούσα τον αγαπημένο μου Derek Fisher, ο οποίος δυστυχώς τώρα τελευταία πάει από το κακό στο χειρότερο, παίζει αρκετά αλλά από πόντους μην το συζητάτε! Λέτε να τον έχει φάει το προεδριλίκι???

0 μουτζούρωσαν: