Τρίτη 27 Φεβρουαρίου 2007

Καλά κάνω και φωνάζω ή όχι?

αντιγράφω από το www.in.gr (http://www.in.gr/sports/article.asp?lngEntityID=782677&lngDtrID=246)
------------------------------------------------------------------------------------------------
Εξαλλους έκανε τους παίκτες της Ατλέτικο Μαδρίτης ο διαιτητής της σαββατιάτικης αναμέτρησης με τη Ρεάλ Μαδρίτης, που έληξε 1-1 στο «Βιθέντε Καλντερόν», υποστηρίζοντας ότι δεν τους έδωσε πέναλτι και ότι κακώς τους ακύρωσε γκολ.
Με δηλώσεις του τη Δευτέρα, ο Αρτούρο Δάουντεν Ιμπάνιεθ έδωσε... δίκιο στους «ροχιμπλάνκος», παραδεχόμενος ότι κακώς ακύρωσε το γκολ.
Η Ατλέτικο προηγήθηκε στο 11ο λεπτό με τον Φερνάντο Τόρες και 3 λεπτά αργότερα ο Λουίς Περέα σκόραρε το 2ο γκολ της ομάδας του, αλλά υποδείχτηκε σε θέση οφσάιντ από τον διαιτητή.Αργότερα, με δηλώσεις του στη «Marca», παραδέχτηκε το λάθος του:
«Βλέποντας τις φάσεις στην τηλεόραση και το γκολ, απλά συνειδητοποιήσαμε ότι κάναμε λάθος. Τώρα πρέπει να κάτσουμε να αναλύσουμε τι έγινε για να σιγουρευτούμε ότι δεν θα συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλο παιχνίδι. Μέσα στο γήπεδο, τα πράγματα δείχνουν διαφορετικά από ό,τι στην τηλεόραση».

------------------------------------------------------------------------------------------------

Αχχχχχχχχχχχχχχχ
και μετά εγώ είμαι ο κακός που φωνάζω και μιλάω για την εύνοια επί της Ρεάλ !!!
Ο ίδιος ο διαιτητής παραδέχτηκε (δεν μπορούσε να πει και τπτ άλλο βέβαια για τα ΠΡΟΦΑΝΗ "λάθη" που έκανε) ότι μας αδίκησε στο Σαββατιάτικο παιχνίδι με τη μισητή αντίπαλο και συμπολίτισσά μας! Τα λάθη του όμως τα παραδέχτηκε μετά (βεβαίως βεβαίως) από το παιχνίδι βλέποντας τις φάσεις στην τηλεόραση! ΄
Αλλά ρε παλικάρι Ibanez τι να το κάνουμε εμείς τώρα αυτό? Τρώγεται??? Ή μήπως θα μας δώσουν τους επιπλέον 2 βαθμούς που μας έκοψες και θα ισοβαθμούσαμε στην 4η θέση με τη Ρεάλ και θα είχαμε πολλές περισσότερες ελπίδες για να βγούμε Champions League??? Ή μήπως αν ήταν ανάποδα τα πράγματα θα αδικούσες ποτέ "κατά λάθος" τη Ρεάλ? Δε νομίζω!!!

Αλλά τι να πεις...απλά περιμένουμε την τιμωρία του από την ομοσπονδία της Ισπανίας έστω για ηθική δικαίωση...οι δηλώσεις του διαιτητή ότι έκανε λάθος δε μας δείχνουν ΆΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ, εκτός από αυτό που ξέρει όλος ο κόσμος για δεκαετίες!

Άντε να δούμε...

0 μουτζούρωσαν: