Τετάρτη 21 Φεβρουαρίου 2007

Πυ Πυ Πύραυλοοοοοοοοοοοοος

Να μαστε πάλι :D
Η θρυλική (πλέον) ομάδα με το όνομα Πύραυλος έκανε το θαύμα της σήμερα!!!
Τι έκανε???
Κέρδισε...
Αλλά θα μου πείτε ναι οκ συνηθισμένο αυτό για μια τόσο μεγάλη ομάδα όπως ο Πύραυλος και τι έγινε?

Το θέμα είναι το εξής!
Στο τέλος του προηγούμενου αγώνα κοιτάζαμε στη γραμματεία να δούμε με ποιους παίζουμε και τι να δούμε? Οι αντίπαλοί μας θα ήταν μια ομάδα που είχε στα προηγούμενα παιχνίδια της βάλει 80 και 90 πόντους... εμείς πηγαίναμε με το μάξιμουν 40-50 οπότε΄ήμασταν προετοιμασμένοι για πανωλεθρία!!!
Χτες ενημερωνόμαστε πως ο ογκόλιθος της ομάδας μας ο ψηλός μας δε θα έπαιζε λόγω ίωσης!
Σήμερα το πρωί ενημερωνόμαστε πως άλλοι 3 παίκτες δε θα μπορούσαν να έρθουν για διάφορους λόγους, όπως ίωση, διαγωνίσματα και (μπιιιιιιπ). Οπότε, μέναμε 4 παίκτες σίγουροι και άλλος ένας που κανονικά θα έμενε πάγκο λόγω τραυματισμού σε αγώνα πολεμικών τεχνών με αποτέλεσμα ράμματα στο πρόσωπο!
Έλα όμως που επειδή δε θα μπορούσαμε καν να αρχίσουμε τον αγώνα με 4 παίκτες τον βάλαμε να παίξει έστω για αρχή και μετά θα λέγαμε να κάτσει πάγκο να μη χτυπήσει και επειδή είμασταν σίγουροι ότι θα πηγαίναμε πάρα πολλά με λίγα.
Μέσα σε όλα αυτά δεν ήρθαν και οι τσιρλίντερ μας στο γήπεδο (άστο καλύτερα μην πω γιατί :P)

Όμως, όλα αυτά τα προβλήματα μάλλον πώρωσαν τους ηρωικούς 5 παίκτες του πυραύλου και κατάφεραν να αρχίσουν καλά το παιχνίδι και να κρατήσουν τη διαφορά σε χαμηλά επίπεδα (μέγιστη διαφορά ήταν νομίζω 19-13 για τους άλλους). Αυτό μας βοήθησε να πιστέψουμε ότι κάτι μπορούμε να καταφέρουμε και συνεχίσαμε να παίζουμε χωρίς άγχος, με τέλεια άμυνα και (για πρώτη φορά) καλή κυκλοφορία της μπάλας στην επίθεση!

Τα σουτ άρχισαν να μπαίνουν, η άμυνα δεν άφηνε πολλά περιθώρια στους αντιπάλους που έκαναν κακές επιλογές στην επίθεση και ένας παρολίγον καβγάς μεταξύ του τραυματία μας Π.Β. και του 2ου καλύτερου παίκτη των αντιπάλων (μεταξύ μας αν δεν είχε τα ράμματα μάλλον ο άλλος θα είχε φάει πολύ ξύλο :P) έγειρε την πλάστιγα προς το μέρος μας με αποτέλεσμα να πάρουμε κεφάλι στο σκορ και να μην το χάσουμε μέχρι το τέλος του αγώνα (νομίζω...). Τα 2 καρφώματα των αντιπάλων δεν πτόησαν καθόλου τους ΗΡΩΙΚΟΥΣ παίκτες του Πυραύλου που απαντούσαν με τρίποντα!

Χωρίς να τα πολυλογώ...με έναν απίστευτο Δ.Κ που έκανε φοβερό παιχνίδι σέντερ, με έναν ηρωικό Π.Β. που έπαιξε τραυματίας, με έναν (για άλλη μια φορά) πολύ καλό και σε αυτό το παιχνίδι μυαλωμένο Μ.Δ. έναν απίστευτο αμυντικό Ε.Γ. και με μένα καταφέραμε και κερδίσαμε και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!!!

Με αυτή τη νίκη μας πρέπει να φέραμε τα πάνω κάτω και στο στοίχημα :P
πριν το παιχνίδι οι μπουκ έδιναν φαβορί τους αντιπάλους και μάλλον με απόδοση 1,10 και εμάς με 20,00 οπότε όποιος είχε ποντάρει σε μας έγινε πλούσιος!!!!

Επόμενο παιχνίδι??? Την επόμενη Τετάρτη, πάλι με λευκές εμφανίσεις αλλά παίζουμε με μικρά...πρωτοετάκια του ΣΕΜΦΕ!!! Ρε παλικάριαααα αυτοί θα τρέχουν εμείς γέροι άνθρωποι που πάμε????????

Άντε ένα ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΜΠΡΑΒΟ στην ομάδα μας και με τη νίκη την επόμενη φορα :D

0 μουτζούρωσαν: