Τρίτη 17 Απριλίου 2007

Ο Πύραυλος στο final 6 (πρώτος αγώνας)

Να 'μαστε πάλι...
Μετά από 2 (? - θυμάμαι κιόλας?) μήνες διακοπής, ξαναρχίζει το εσωτερικό μας πρωτάθλημα που βρίσκει τον Πύραυλο στους 6. Έχουμε πια 2 ομίλους των 3 ομάδων που παίζουν μεταξύ τους και (ο πρώτος από κάθε όμιλο περνάει στον τελικό) οι δυο πρώτοι από κάθε όμιλο περνάνε στο final 4 (κατά πάσα πιθανότητα...ποτέ δεν ξέρεις!). Τα παιχνίδια αρχίζουν αυτή την εβδομάδα. Ο Πύραυλος παίζει αύριο το πρωί στις 12.00 στο γνωστό γήπεδο.

Για άλλη μια φορά δεν καταφέραμε να συνεννοηθούμε με τις γραμματίνες!!! Μας ειδοποίησαν μόλις χτες ότι παίζουμε αύριο και ενώ τους είπαμε ότι δε γίνεται γιατί έχουμε και άλλες υποχρεώσεις, μας έγραψαν κανονικά και δήθεν δεν κατάφεραν τίποτα! Το αποτέλεσμα είναι ότι δεν ξέρουμε καν αν θα συμπληρώσουμε 5άδα!

Anyway, ας ελπίσουμε να μαζευτούμε τουλάχιστον 5 ( οι σίγουροι είμαστε ο υπογράφων και προπονητής - γκούχου γκούχου - E.T., o πρόεδρος Π.Β., και οι δίδυμοι πύργοι μας Σ.Φ. και Δ.Κ. ). Από εκεί και πέρα το χάος!!!

Για να δούμε τι θα δούμε...Παρότι πιστεύουμε πως είχαμε ελπίδες για καλές εμφανίσεις και σε αυτούς τους αγώνες, είμαστε (εκτός του ψηλού) όλοι απροπόνητοι, δεν ξέρουμε πόσοι θα είμαστε...έχουμε πάρει και κάτι κιλά από το Πάσχα (:P) οπότε ζήτω που καήκαμε! Ας όψονται οι γραμματίνες που ούτε να αλλάξουν τη σειρά των αγώνων δεν μπορούν, όπως ζητήσαμε να παίξουμε εμείς πρωί στις 10 και οι άλλοι μετά, αλλά είναι πολύ δύσκολο να ξυπνήσουν οι διαιτητές στις 10...φαίνεται ξεσαλώνουν κάθε βράδυ!!!

Ε να φέρουμε τον Πιτσίλκα με τον Κουκουλεκίδη και να τους πληρώσουμε εμείς ρε παιδιά...έλεος, δικαιολογία είναι αυτή, ότι δε θα έχουμε διαιτητές στις 10 ενώ θα έχουμε στις 11??? Αν είναι δυνατόν!

Τι να πεις... γυναίκες!

Άντε καλή μας επιτυχία!!!

Update: Συμπαίκτεεεεεεεςςςς!!! Παίζουμε με μαύρα ε???? ΟΚ??? Μαύρη είναι η νύχτα στα βουνά μαύρη σαν καλιακούδα...και στο εμπ ο Πύραυλος θα παίξει σαν αρκούδα :P
Update 2: Ααααααα βρήκαμε 5ο μάλλον ... Γ.Μ.! και προσπαθούμε να πείσουμε και τον Μ.Δ. μπας και έρθει έστω για κανά μισάωρο!!!

P.S: στιγμιότυπα από το youtube για αυτό τον αγώνα μην περιμένετε :P

2 μουτζούρωσαν:

Ανώνυμος είπε...

standard paizete 12? giati emeis (3o etos ilektrologoi) paizoume 11.15

pintoX είπε...

αααα εσείς είσαστε που δε σηκώνατε τα τηλέφωνα το πρωί???
τι τραβήξαμε ρε παιδιά
αφού μου έιπαν ότι τον προηγούμενο αγώνα (δηλαδή μάλλον εσάς) σας πήγαν από 11.30 στις 11...
πωπωωωωω σκατά τα έχουν κάνει στη γραμματεία!!!