Τετάρτη 11 Απριλίου 2007

Κάνει και χιούμορ ο Γούγλης...

Δε φτάνει που έχουν μαζέψει σχεδόν τα πάντα που υπάρχουν στο ίντερνετ, οι κύριοι κύριοι του Γούγλη μας κάνουν και φάρσες! Την πρωταπριλιά λοιπόν, σκέφτηκαν να πειράξουν λίγο το gmail (το καλύτερο ever interface για mail κατά τη γνώμη μου) και να μας κάνουν να την πατήσουμε.
Τι έφτιαξαν?
Μια νέα υπηρεσία! Gmail Paper!!! Όλοι όσοι χρησιμοποιείτε gmail θα έχετε δει τα κουμπάκια που έχει επάνω για archive, report spam και delete. Ε οι άνθρωποι έβαλαν άλλο ένα κουμπάκι με όνομα Paper Archive! Και τι έλεγαν ότι κάνει αυτό το κουμπάκι? Επιλέγεις εσύ όποιο mail θέλεις, πατάς το κουμπάκι και σε 2-4 μέρες θα σου έρθει στο σπίτι σου ένα hard copy (σε χαρτί δηλαδή) από το mail αυτό που επέλεξες! Μετά (απ'ότι λένε) το κάνεις ότι θέλεις, το πιάνεις, το διαβάζεις ή το πετάς (πραγματικά εδώ) στα σκουπίδια (trash).
Για να πω την αλήθεια παρότι καθημερινώς και αδιαλλείπτως χρησιμοποιώ το gmail δεν το πρόσεξα την πρωταπριλιά! Πάντως συμπαθητική η πλάκα τους...δεν ξέρω όμως αν πάταγες το κουμπάκι τι έβγαινε!!

να και το λινκ
http://mail.google.com/mail/help/paper/index.html
http://mail.google.com/mail/help/paper/more.html

στο 2ο λινκ θα δείτε και μαρτυρίες από beta users! χαχα
πάρτε μια
------------
"Now that I have Gmail Paper, I understand the difference between labels and folders. I had one message with two labels, but when I tried to stick the paper version into two filing cabinets at the same time, it just wouldn’t go."
Mayumi M., Associate
------------

0 μουτζούρωσαν: