Τετάρτη 4 Απριλίου 2007

Μέτρα για τη βία ... ... ... ...

Επιτέλους έγινε αυτό που είχα ζητήσει από εδώ στα προηγούμενα ποστ μου! Όοοοοοοχι βέβαια από τους προέδρους των ομάδων (σιγά μην έκαναν κάτι, τα έχουμε πει), αλλά από την πολιτεία!!!
Ο υφυπουργός αθλητισμού αποφάσισε τη διάλυση των οργανωμένων συνδέσμων οπαδών των ομάδων! Η αναστολή της λειτουργίας τους (για την ακρίβεια) θα σημαίνει το ότι δε θα παίρνουν πλέον οργανωμένα εισιτήρια από τις ομάδες, αφού δε θα αναγνωρίζονται από κανέναν επίσημο φορέα! Για να δούμε που θα οδηγήσει αυτό! Βέβαια, κανένας δεν μπορεί να τους απαγορεύσει να παίρνουν μεμονωμένα εισιτήρια και να συνεχίσουν να κάνουν αυτά που έκαναν με τους (ανεπίσημους πια) συνδέσμους των αντιπάλων ομάδων, αλλά είναι τουλάχιστον ένα πρώτο βήμα προς μια σωστή (λογικά) κατεύθυνση!
Από εδώ και πέρα είναι και πάλι στο χέρι των προέδρων να αποφασίσουν την οριστική διάλυση των συνδέσμων!

Μια ακραία (αλλά κατά τη γνώμη μου σωστή και επιβεβλημένη) πρόταση για την πάταξη της βίας έκανε και ο πρόεδρος της ΑΕΚ Ντέμης Νικολαΐδης! Τι ζήτησε?
«Να μείνουν οι ελληνικές ομάδες τρία χρόνια έξω από κάθε ευρωπαϊκή διοργάνωση προκειμένου να διορθώσουμε τα προβλήματα που υπάρχουν με τη διαιτησία και τη βία. Αποτύχαμε ως Σούπερ Λίγκα και στους δύο αυτούς τομείς. Κοροϊδευόμαστε μεταξύ μας, κανείς δεν ασχολείται με τη βία. Υπάρχουν άνεργοι οπαδοί που κυκλοφορούν με Μερσεντές και πρέπει να μπει μια βόμβα στο ποδόσφαιρο για να φτιάξουν αυτά».
Δεν έχει και άδικο ο πρόεδρος...Η σούπερ λίγκα έγινε για να προκύψει ένα πιο ωραίο, πιο σωστό και πιο δίκαιο πρωτάθλημα, αλλά το μόνο που έχει αλλάξει είναι το...."όνομα" από Α1 σε Σούπερ Λίγκα! Το να μείνουν οι ομάδες εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων όμως σημαίνει μεγάλες απώλειες σε έσοδα! Βέβαια, μόνο έτσι ... εκεί που τους πονάει στα χρήματα αν χτυπηθούν οι πρόεδροι μπορεί να βάλουν μυαλό και να κάνουν μια προσπάθεια βελτίωσης!

Για να δούμε τι θα δούμε!!!

0 μουτζούρωσαν: