Τετάρτη 18 Απριλίου 2007

Ατυχήσαμε :(

Ωχ....
πρώτο παιχνίδι σήμερα στο final 6 του Πυραύλου...τελικά μαζευτήκαμε 7 άτομα!!! Αν είναι δυνατόν! Ποιος θα το πίστευε ότι θα μαζευτούμε 7! Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό (ουουουου) με καλές φάσεις (ουουουου) αρκετά τρίποντα (γκουχου γκουχου), ένα buzzer beater από τα 10 (λέμε τώρα...) μέτρα (γκουχου γκουχου), τάπες (γκουχου γκουχου), λάθη (γκουχου γκουχου) και αρκετά άστοχα σουτ (ακόμα και λει απ - γκουχου γκουχου).

Ενώ η ομάδα δεν άρχισε και πολύ καλά, ήταν συνέχεια πίσω στο σκορ και κρατιόμασταν μέσα με τρίποντα του ψηλού, σιγά σιγά ανεβήκαμε και βελτιωθήκαμε και περάσαμε και μπροστά. Ο γκουχου γκουχου πέταξε και ένα buzzer beater (ενώ προηγουμένως είχε χάσει λει απ στον αιφνιδιασμό...απίστευτος τύπος) με ταμπλό στο τέλος του ημιχρόνου ισοφαρίζοντας το σκορ και δίνοντας άλλο αέρα στην ομάδα! Το τρίτο δεκάλεπτο κύλισε μια από τα ίδια αλλά 2 λάθη στα τελευταία δευτερόλεπτα (και ένα εκπρόθεσμο καλάθι) έφεραν τη διαφορά στους 5 πόντους.

Τα μεγάλα λάθη έγιναν στο 4ο δεκάλεπτο, που η ομάδα το έριξε στα τρίποντα (ο γκουχου γκουχου τα έβαζε όμως...) και στο τέλος ενώ ήμασταν πολύ κοντά, πιστεύαμε πως ήταν μεγάλη η διαφορά και κάναμε πολλές βλακείες! Το αποτέλεσμα ήταν να χάσουμε με 4 πόντους μόλις, ενώ πιστεύαμε πως ήμασταν καμια δεκαπενταριά πίσω!!! Τεράστιο λάθος!!! Τσάμπα το χάσαμε τον αγώνα!!!

Ο ψηλός μας έπαιξε για άλλη μια φορά αρκετά καλά (στην αρχή κυρίως), ο πρόεδρος έκανε πολύ καλή εμφάνιση (κυρίως στα ριμπάουντ), ο πλει μέικερ μας έφυγε στο τελευταίο..οι 2 νέες αλλαγές βοήθησαν αρκετά και ο 2ος ψηλός μας έπαιξε πολύ καλά άμυνα και ριμπάουντ...Σκ@τ@ τα κάναμε στην επίθεση που δεν εκμεταλλευτήκαμε όλους τους παίκτες κυρίως στο τέλος!

Επόμενο παιχνίδι είναι (μετά από αρκετές αλλαγές) στις 4/5 (Παρασκευή). Ελπίδες έχουμε ακόμα για να περάσουμε!

Πάμε ρε Πύραυλεεεεεεεεεεεεεεε
Δε βάζουμε το κεφάλι κάτωωωωωωωωω

P.S: ο προπονητής (γκουχου γκουχου) ψάχνει να βρει έναν να του δανείσει ένα δεξί μεγάλο δάχτυλο (αντίχειρα) για μερικές μέρες μιας και το γύρισε και δεν μπορεί πολύ να το στρίψει!!! Κανένας ενδιαφέρεται???
P.S2: Ααααα εννοεί στο χέρι ε, όχι στο πόδι!

3 μουτζούρωσαν:

Ανώνυμος είπε...

Δεν πειράζει παλικάρια θα νικήσετε την επόμενη φορά με μεγάλη διαφορά και θα περάσετε στους final 4!!!
Πρέπει να φτάσετε στον τελικό για να ανέβουν και οι cheerleaders να ζητωκραυγάζουν μην ξεχνιόμαστε :D Τσάμπα πήρανε τις φουστίτσες? :P

Unknown είπε...

Το δάκτυλο να στο στείλω με courier ή με το καράβι...;
Πάντως για το πόδι δεν αξίζει τον κόπο... κόψτε το να ησυχάσετε :-P
Καλή επιτυχία στο επόμενο ματσάκι!!!

pintoX είπε...

δε μου το δίνεις χέρι χέρι λέω γω καλύτερα? όχι και τίποτα άλλο, αλλά που να το βάζεις μέσα σε πάγο τώρα...κάνει ζέστη, θα λιώσει και μετά θα το πάρω εγώ σε κακή κατάσταση!!

το αυτό με το πόδι δεν κατάλαβα καλά αλλά που θα μου πάει :P