Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Derek Fisher - απέναντι στην παλιά του ομάδα

Βρε πως έρχονται τα πράγματα...η UTAH που στην αρχή της σεζόν κανείς δεν πίστευε ότι θα φτάσει στα play offs του NBA πέρασε (με το ζόρι βέβαια) το Houston και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με το Golden State έχοντας όμως το πλεονέκτημα της έδρας! Κάνοντας το break μέσα στο Houston στο τελευταίο παιχνίδι της σειράς, η Utah κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το δεύτερο γύρο των play offs του NBA και ο αγαπημένος μου Derek Fisher θα βρεθεί πλέον αντιμέτωπος με την περυσινή του ομάδα.
Σήμερα παίζουν το πρώτο παιχνίδι μέσα στη Utah, έχοντας ξεκουραστεί όμως μόνο 1 μέρα, καθώς το παιχνίδι με το Houston ήταν το Σάββατο το βράδυ. Το Golden State προέρχεται από την απίστευτη επικράτηση ενάντια στην ομάδα με το καλύτερο ρεκόρ στη φετινή regular season το Dallas στα 6 παιχνίδια και έχοντας 4 μέρες ξεκούρασης.
Ο Fisher βέβαια φέτος δεν πάει τόσο καλά, ενώ είχε ξεκινήσει με καλά ποσοστά. Έχοντας όμως 3 δαχτυλίδια πρωταθλητή με τους Lakers έχει την εμπειρία των play offs και μπορεί να δώσει σημαντικές βοήθειες όχι μόνο αγωνιστικά, αλλά και ψυχολογικά στους άπειρους από play offs Jazz.

Πάμε ρε Φισεράκοοοοοοοοοο

0 μουτζούρωσαν: