Δευτέρα 7 Μαΐου 2007

Cesena - Juventus 2-2

Δυστυχώς ούτε σε αυτό το παιχνίδι καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη! Μάλλον μας έχει πάρει τα μυαλά ο σίγουρος προβιβασμός στη Serie A και το καλοκαίρι που έχει έρθει για τα καλά! Βέβαια παίζαμε εκτός έδρας, αλλά δεν έχει καμία σημασία. Η Juve είναι Juve και πρέπει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια!!!
Δεχτήκαμε στο 11 ένα γρήγορο γκολ από τον Emiliano Salvetti, αλλά οι Trezequet και Nedved έβαλαν την ομάδα μας μπροστά στο σκορ πριν το ημίχρονο. Η ισοφάριση έγεινε στο δεκάλεπτο του δεύτερου ημιχρόνου από τον N' Diaye Papa Waigo.

Τώρα είμαστε 8 βαθμούς μπροστά και κοιτάμε τη Serie A, για την οποία ο Αλεξανδρούλης μας δήλωσε, ότι για να πρωταγωνιστήσουμε του χρόνου δε χρειαζόμαστε θεαματικές μετεγγραφές, απλά να βελτιωθεί λίγο ο κορμός της ομάδας, καθώς κανένας δεν είναι σίγουρος για τη θέση του στην ομάδα και όλοι πρέπει να παλέψουν για να την κερδίσουν.

Να και τα στιγμιότυπα

3 μουτζούρωσαν:

Ανώνυμος είπε...

Τι ηττοπάθεια είναι αυτή; Μετά από 3 συνεχόμενες νίκες (τις δυο, μάλιστα, εκτός έδρας), στο 3ο ματς μέσα σε 8 μέρες, αφήσαμε 2 β. Ε, θα γιορτάσουμε λίγο πιο αργά, αυτό είναι όλο.
Όσο για του χρόνου, χαίρομαι που ο Deschamps τόνισε πως ο ίδιος δεν κοιτά τις ημερομηνίες γέννησης για να βάλει κάποιον να παίξει και ότι αυτό δεν ισχύει μόνο για τη Serie Β -τα πιτσιρίκια μας χθες ήταν μια χαρά, ο Marchisio ίσως ο καλύτερος.

Mikeone είπε...

κλαψ..2 γκολ ο Gigi?:S
αλλά και στα δύο μόνος ήταν τι να κάνει από εξ'επαφής?:D
πάντως έσωσε και το 3ο γκολάκι ;)
Forca Juve

pintoX είπε...

και εγώ βλέπω ότι τα παλικάρια μας δεν παλεύουν πάρα πολύ τώρα τελευταία...με το μυαλό στις διακοπες, τα μπάνια και τη Serie A είναι!!!
Τα πιτσιρίκια του χρόνου θα βγάλουν μάτια!!!
Ελπίζουμε να μη μας την κάνει ο Gigi και πάει στη ΜΙΣΗΤΗ Milan το καλοκαίρι, γιατί αγαπητέ mikeone δε θα γλυτώσει ούτε αυτός τα βρισίδια που έφαγαν οι άλλοι πέρυσι!