Τετάρτη 16 Μαΐου 2007

Derek Fisher - ηρωική επιστροφή στο 2ο παιχνίδι με τους GSW

Σε προηγούμενη ζωγραφιά μου είχα αναφέρει για τον αγαπημένο μου Derek Fisher, πως δεν έπαιξε στο πρώτο παιχνίδι των play-offs απέναντι στην παλιά του ομάδα (Golden State) λόγω προβλήματος με την κόρη του. Αν και λίγο καθυστερημένα θα πω εδώ για την ηρωική του επιστροφή στο 2ο παιχνίδι.

O Derek είχε χάσει το πρώτο παιχνίδι λόγω σοβαρότατου προβλήματος υγείας της ΜΟΛΙΣ 10 μηνών κόρης του, η οποία είχε retinoblastoma (ρετινοβλάστωμα στα ελληνικά - thanks fatman :D ) και το οποίο είναι μια μορφή καρκίνου στο μάτι. Κανένας δεν ήξερε τι ακριβώς είχε η κόρη του. Στο δεύτερο παιχνίδι, επέστρεψε ηρωικά στο τέλος του 3ου 12λέπτου, αφού είχε πετάξει με αεροπλάνο από τη Νέα Υόρκη (που έγινε ο συνδυασμός της 3ωρης εγχείρησης + χημειοθεραπείας στην κόρη του), έπειτα με αστυνομική συνοδεία πήγε στο γήπεδο, φόρεσε τη στολή του και χωρίς καθόλου ζέσταμα μπήκε στο γήπεδο όπου τον περίμενε STANDING OVATION (όπως θα δείτε και στο παρακάτω βιντεάκι). Ο Derek έβαλε μόλις 5 πόντους (όλους στην παράταση όμως, από τους οποίους ένα τρίποντο όταν το σκορ ήταν στο 117-120 υπέρ της Utah) και 3 ασίστ, αλλά κυρίως έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική υποστήριξη και δύναμη σε όλη την ομάδα να πάρει το παιχνίδι!

Τώρα η Utah έχει κερδίσει τη σειρά με 4-1 (χτες) με τον Derek να βάζει 20 πόντους με 4/5 τρίποντα και 7/10 σουτ συνολικά + 3ρ + 4ασ και κάνοντας ένα εκπληκτικό παιχνίδι, όπως και στο προηγούμενο που είχε 21π με 2/3τρ. Το είχα πει ότι η εμπειρία του στα play-offs θα είναι πολύτιμη για τη Utah! Άντε να δούμε μέχρι που μπορεί να τους φτάσει.

BTW όπως δήλωσε ο ίδιος, η κόρη του πηγαίνει καλύτερα και η εγχείρηση ήταν επιτυχημένη! Κουράγιο Derek και περαστικά και καλή ανάρρωση στην κορούλα σου!

Να και το βίντεο με το standing ovation! Είναι να μη δακρύσεις???

0 μουτζούρωσαν: