Τετάρτη 23 Μαΐου 2007

Πήζουμε λέμε !!!

Για να ρωτήσω εγώ κάτι που το έχω απορία...
Ιούνιος...πόσο σημαντικός μήνας είναι?
Μήπως επειδή είναι ο θεριστής (νομίζω :P)? αλλα να μου πείτε, δεν είμαστε (δυστυχώς) πλέον στα χωριά μας, οπότε δεν έχουμε να θερίσουμε τίποτα (εκτός από τα νεύρα των αγαπημένων μας ανθρώπων είτε με λόγο είτε χωρίς λόγο).
Μήπως είναι επειδή είναι ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού? Μπααααα δε νομίζω, στη χώρα μας το καλοκαίρι αρχίζει πολύ νωρίς...αρχές Μαΐου και έχουμε βγάλει τη μπέμπελη ήδη (εκτός των τελευταίων ημερών)...θα ψηθούμε λέμρ όλο το καλοκαίρι!!!
Βρε μπας και επειδή είναι ο 6ος μήνας του χρόνου? Είναι ο μήνας που στο τέλος του μπαίνουμε στο δεύτερο μισό του εκάστοτε έτους? Χμμμμμμμμμμμμ λέτε???

Τώρα θα μου πείτε τι μου τη βάρεσε 2 τα ξημερώματα να γράφω για τον Ιούνιο...Ε κάθε χρόνο το Μάιο τραβάμε τα πάνδεινα!!! Ιούνιο υπάρχουν ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ προθεσμίες για παραδοτέα (deadlines για deliverables επί το ελληνικότερον). Κάθε χρόνο το Μάιο τρέχουμε να προλάβουμε τις προθεσμίες, γιατί βλέπετε πρέπει να έχεις παραδώσει το deliverable στην PMT ένα μήνα πριν για να το διαβάσουν και να σου πουν αν υπάρχει κάτι που δεν πρέπει να βάλεις, να διαγράψεις ή αν δεν πρέπει να προσθέσεις και άλλα (κολοκύθια με η ρίγανη...ποτέ δεν έχει γίνει κάτι από αυτά, τυπικούρες και βλ**είες).

Έτσι λοιπόν και φέτος έχουν δώσει ΡΕΣΤΑ όλοι τους!!! Ιούνιο όοοοοοοολες μα όοοοοοοοολες οι προθεσμίες!!! Λες και αν μπουν μερικές Μάιο και μερικές άλλες Ιούνιο έτσι για ποικιλία ρε αδερφέ θα χαθεί ο κόσμος ή θα πέσει έξω το πρότζεκτ!!! Αλλά όοοοοοοοοχι όλα Ιούνιο, έτσι για να πήζουμε να τρέχουμε και να μη φτάνουμε!!! Και πόσα έχουμε για αυτόν τον Ιούνιο (δηλ τέλος Μαΐου όπως πάντα) ??? 5!!! ΠΕΝΤΕ!!! Five!!! Cinque!!! Cinq!!! Fuenf!!!

Έτσι έτσι...γι'αυτό που λέτε με έχετε χάσει τις τελευταίες μέρες (σιγά που το παρατηρήσατε βέβαια :P) γιατί ΠΗΖΟΥΜΕ ΛΕΜΕ!!! Παλεύουμε να τελειώσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα μπας και χαρούμε καθόλου το τριήμερο αλλά δε βλέπουμε φως! Και λόγω και του πηξίματός μας έχουμε και μια ασταθή ψυχολογική κατάσταση με νεύρα κτλ και δυστυχώς την πληρώνουν πολλές φορές τα κοντινά μας πρόσωπα! Ελπίζουμε να καταλαβαίνουν ότι δεν το κάνουμε από κακία και ότι δεν το εννοούμε!

Anyway, άντε μπας και πάμε να κοιμηθούμε καθόλου και σήμερα γιατί μας περιμένει μια δύσκολη πάλι μέρα με γράψιμοοοοοοοοοοο

Καλά να είσαστε!

0 μουτζούρωσαν: