Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2006

Αποτέλεσμα (αν και λίγο παράκαιρο)

Μετά από αρκετές μέρες "ξηρασίας" επανέρχομαι με το αποτέλεσμα του "Πυραύλου". Ήταν ένας συγκλονιστικός αγώνας, ο Πύραυλος είχε πόλλές απουσίες, άλλες αδικαιολόγητες΄και μια πολύ σοβαρή λόγω τραυματισμού (όπως έχω προαναφέρει) ενώ οι αντίπαλοι κατέβηκαν με μια πλήρη (υπερπλήρη μάλλον) ομάδα.
Εμείς λοιπόν με 7 παίκτες και οι άλλοι με 12 (ίσως και παραπάνω). Στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε τέλεια. Αρχίζοντας με 21-2 και τελειώνοντας το ημίχρονο με πάνω από 15 πόντους διαφορά φαινόταν πως ο Πύραυλος θα έχει μια άνετη επικράτηση. Εκεί όμως φάνηκε η αδυναμία αλλαγών λόγω έλλειψης παικτών! ΟΙ αντίπαλοι άρχισαν αν πιέζουν σε όλο το γήπεδο βάζοντας ξεκούραστους παίκτες μέσα, κάνοντας ΠΟΛΛΑ φάουλ χωρίς να τα δίνουν οι διαιτητές (για άλλη μια χρονιά δε σφυρίζουν τα φάουλ στην πίεση) και με ΄2-3 τρίποντα κατάφεραν σταδιακά να μειώσουν τη διαφορά!
Η κούραση όμως κατέβαλλε τους παίκτες του Πυραύλου στο τέλος με αποτέλεσμα να μην μπορούν εύκολα να κατέβουν το κέντρο και να μην μπορούν να βάλουν βολές σε κρίσιμα σημεία! Ένα λάθος στην προτελευταία επίθεση και ένα κλέψιμο της μπάλας από τους αντιπάλους τους έδωσε την ευκαιρία για ένα εύκολο λει-απ και να προηγηθούν για 2η φορά στο παιχνίδι με 1 πόντο (η πρώτη ήταν αμέσως λίγο πιο πριν). 2 άστοχες βολές στην τελευταία φάση και 2 άστοχα σουτ από τα 2 μέτρα (στο τελευταίο έγινε σίγουρα φάουλ) είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα του Πυραύλου με 38-39.

Δεν πειράζει παλικάρια μου, την επόμενη φορά!

2 μουτζούρωσαν:

Elena είπε...

Υπό αυτές τις συνθήκες όσες happy thoughts και να στέλναν κάποιοι/ες τίποτα δεν θα γινότανε... Άρα δεν φταίνε οι happy thoughts προσπάθησαν όσο μπορούσαν!!!

pintoX είπε...

δεν πειράζει...
next time θα πάμε καλύτερα :D