Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου 2006

Τραγωδία στο Τορίνο !!!

Δυο νέα παιδιά, δυο φερέλπιδες ποδοσφαιριστές χάθηκαν προχτές στο Τορίνο στο προπονητικό κέντρο της Juventus.
Οι μόλις 17 χρονών Alessio Ferramosca και Ricardo Neri, πνίγηκαν στα παγωμένα νερά μιας τεχνητής λίμνης που υπάρχει μέσα στο προπονητικό κέντρο - γιατί? Γιατί προσπαθούσαν να πιάσουν μια μπάλα που είχε πέσει μέσα!!!!!
Σύμφωνα με τη γερμανική Bild, ο ένας από τους δυο προσπάθησε πρώτος να πιάσει την μπάλα και γλύστρησε από το πλαστικό έλασμα και έπεσε μέσα στη λίμνη και ο άλλος θέλησε να τον βοηθήσει και πνίγηκε και αυτός, θέλοντας να σώσει το φίλο του !!!
Όλοι στη Juve είχαν μόνο καλά λόγια να πουν για τα παιδιά και το ταλέντο τους και είναι όλοι συντετριμμένοι και γι'αυτό αναβλήθηκε και ο εντός έδρας αγώνας της Serie B με την Cesena.

Κρίμα για τα παιδιά!!! (εξού και για λίγες μέρες η αλλαγή στο χρώμα του blog)

Απ'ότι φαίνεται, μια κατάρα ακολουθεί τη Juve! 21 χρόνια μετά την τραγωδία στο Heysel και τους 39 νεκρούς και μερικούς μήνες μετά το δραματικό περιστατικό με τον Gianluca Pessotto που είχε πέσει από το κτίριο της ομάδας (πολλοί έλεγαν ότι πρόκειται για απόπειρα αυτοκτονίας) άλλο ένα δραματικό περιστατικό χτυπάει τη Vecchia Signora (Μεγάλη Κυρία) του ιταλικού (και όχι μόνο) ποδοσφαίρου!

Σε κάτι τέτοιες στιγμές, που χάνονται με τέτοιο τρόπο 2 νέα παιδιά δεν μπορείς να πεις τίποτα παρά ΚΡΙΜΑ ! ! !

0 μουτζούρωσαν: