Πέμπτη 7 Δεκεμβρίου 2006

Τιμωρία στο Nedved !!!

Αντιγράφω την είδηση από το in.gr .
----------------------------------------
"Ακόμη και την αποχώρηση από την ενεργό δράση σκέφτεται ο Πάβελ Νέντβεντ μετά την ποινή αποκλεισμού από τους επόμενους πέντε αγώνες της Γιουβέντους, η οποία του επεβλήθη από την πειθαρχική επιτροπή της επαγγελματικής Λίγκας. Ο Τσέχος μέσος της «γηραιάς κυρίας» αποβλήθηκε στις καθυστερήσεις του ντέρμπι με την Τζένοα (1-1) και την Τρίτη έγινε γνωστή η τιμωρία του.
«Ο Ζιντάν τιμωρήθηκε με τρεις αγωνιστικές για μια κεφαλιά σε αντίπαλο. Τι έκανα εγώ και τιμωρήθηκα με αποκλεισμό πέντε αγώνων;» αναρωτήθηκε ο έμπειρος άσος, για να προσθέσει: «Εάν αυτή είναι η πειθαρχική πολιτική, σταματώ να παίζω ποδόσφαιρο»."
----------------------------------------

τι να πρωτοπείς και τι να πρωτοσχολιάσεις!!!
την ποινή 5 αγωνιστικών???????? τι έγινε ρε παιδιά? σκότωσε κάποιον και δεν το πήραμε χαμπάρι?
Ότι συνεχίζεται ο πόλεμος εναντίον της Γιουβέντους στην Ιταλία με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ τρόπο μπορούν????
Ότι ο Farina (γιώτη) ο διαιτητής δεν ήξερε τι του γινόταν???

το μόνο που μου μένει να πω είναι να αντιγράψω αυτά που έγραψα σε ένα φόρουμ ως ειρωνικά σχόλια για την ποινή.
-----------------
Μα βλέπουν καλά τα μάτια μου ή είναι πολύ πρωί και βλέπω οράματα?
Το κατεστημένο στην Ιταλία μίλησε για μια ακόμα φορά. Η αγαπημένη της διαιτησίας και της FIGC ξαναχτύπησε! Μα μόνο 5 αγωνιστικές στον Nedved??? Είναι δυνατόν? Τι μέσο έβαλαν οι άνθρωποι και έριξαν σε μόνο 5 αγωνιστικές την τιμωρία?

Για αυτά που έκανε έπρεπε να τον καταδικάσουν εις θάνατο δια τουφεκισμό χωρίς καν να περάσει δίκη, να έρθει η Πολιτσία να τον βάλουν στο αυτόφωρο, να τον αλυσοδέσουν χειροπόδαρα βάζοντάς του εκείνες της σιδερένιες μπάλες στα πόδια που φοράνε οι Ντάλτον στο Λούκι Λουκ και μετά να πάμε όοοοοοοολοι μαζί να τον φτύσουμε κατάμουτρα καθώς θα τον κάνουν βόλτες στους δρόμους της Αιώνιας Πόλης, αφού θα τον έχουν κουρέψει γουλί εφαρμόζοντας το νόμο 4000 περί τεντιμποϋσμού, με τελικό προορισμό το Βατικανό όπου ο Πάπας σε μια μεγαλειώδη τελετή θα τον αφορίσει ονομάζοντάς τον τσιράκι του Σατανά στη γη και νέο αντίχριστο, κάνοντάς του παράλληλα φάλαγγα και βάζοντάς του βραστά αυγά κάτω από τις μασχάλες. Στη συνέχεια καθώς θα πηγαίνει προς το εκτελεστικό απόσπασμα θα τον βάλουν να περπατάει με τα πόδια πάνω και το κεφάλι κάτω έχοντας ρίξει στο δρόμο παντού καρφιά και αναγκάζοντάς τον να ζητάει συγνώμη από όλο τον κόσμο για το κακό που έκανε και λέγοντας τι άθλιος υπάνθρωπος είναι.

Μετά μέσα στο Κολοσσαίο σε μια ειδική εξέδρα θα στηθεί η κρεμάλα (αφού αποφασίστηκε πως είναι χειρότερη από την εκτέλεση με τουφεκισμό), ενώ θα είναι κατάμεστο με εκατομμύρια ανθρώπους απ'έξω και με δισεκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο να το παρακολουθούν σε live streaming θα γίνει η μεγαλειώδης εκτέλεση και όλοι μετά θα αναφωνήσουμε ΖΗΤΩ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ μιας και θα απαλλαχθούμε από ένα τέτοιο υποκείμενο.

ΚΡΕΜΑΣΤΕ ΤΟΝ
------------------------------


ΗΛΕΟΣ!!! πρέπει να σταματήσουν τα καραγκιοζιλίκια της FIGC ΤΩΡΑ!!!!

0 μουτζούρωσαν: