Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2006

ΑΕΚΑΡΑ !!! ΑΕΚ - ΜΙΛΑΝ 1-0









(Η φωτό από το contra.gr)

Πριν λίγα λεπτά τελείωσε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Milan που έληξε με τη νίκη της ΑΕΚ με 1-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 32 του Σέζαρ.
Το παιχνίδι ήταν πολύ κακό για την ΑΕΚ με ελάχιστη κατοχή μπάλας, έναν κακό (για άλλη μια φορά) Σέζαρ που, όμως, είναι ικανός ακόμα και στην χειρότερή του βραδιά να βάλει το γκολ (όπως είχε κάνει και με την Άντερλεχτ), με έναν σχεδόν ανύπαρκτο Τόζερ και με έναν κακό στα αμυντικά του καθήκοντα Τζιωρτζόπουλο.
Από την άλλη μεριά όμως, ευτύχησε να έχει έναν ΑΡΙΣΤΟ για άλλη μια φορά Στέφανο Σορεντίνο που έκανε ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ επεμβάσεις στο πρώτο κυρίως ημίχρονο όταν χρειάστηκε, αναγκάζοντας τον Ινζάγκι να κοιτάει απορημένος τον Αντσελότι και το ... Θεό (!!!) σκεφτόμενος ΤΙ ΑΛΛΟ να κάνει για να βάλει γκολ! Εκτός από τον Σορεντίνο όμως, ο Δέλλας ήταν πραγματική κολώνα πίσω στην άμυνα, ο Τσιρίλο το ίδιο αποτελεσματικός και ο Έμερσον έκοβε όπου έπρεπε!

Συγχαρητήρια λοιπόν για τη μεγάλη νίκη της ΑΕΚ που σε συνδυασμό με το Χ της Λιόν με την Άντερλεχτ έχει πλέον την κατάσταση στα χέρια της την επόμενη αγωνιστική μέσα στην Άντερλεχτ!!

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Υ.Γ. Περιμένουμε με αγωνία τις εντυπώσεις και του αγαπημένου μας "Κιτρινόμαυρου Μινώταυρου" στο "αδελφό" blog του!

2 μουτζούρωσαν:

MinO είπε...

Ευχαριστω τον φίλο και συναρρωστο pintox για τον χώρο που μου διαθέτει..

Εχθές ανήμερα της γιορτής της η Παναγιά εκανε ενα ακόμα θαύμα..

Ότι και πω ειναι λίγο ζήσαμε ιστορικές στιγμές εχθές..

Ενας πύρινος κόσμος εκαψε σαν πύρινη λαίλαπα τα ατού της Μιλαν.

Ενας φανταστικός Stefano Sorentino εχθες "έπιασε κυριολεκτικά τις κάλτσες του" (κατα την ποδοσφαιρική διαλεκτο αυτος που κατεβάζει τα ρολά της εστίας του)..

Μια "δεμενη" ομάδα με ενα πργματικό Στρατηγό προπονητή στο τιμόνι της οδηγησε την ΑΕΚ στην πιο λαμπρή νίκη στην νεότερη ιστορία της...

Ενας Πρόεδρος με οραμα και το αγγιγμα του μίδα ..

Τι αλλο μπορουμε να πουμε εμεις οι αγνοί ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ , μονο αυτό..

Σας ευχαριστούμε που μας κανατε υπερηφανους !!

Ανώνυμος είπε...

Προσέξτε μόνο μην φουσκώσετε πολύ από την υπερηφάνεια και πάθετε ανεμογκάστρι! χα,χα,χα :-P

Πάντως φίλε Mino, δεν σου τα είπαν καλά τα πράγματα. Δεν είχε καμία σχέση η Παναγία, αλλά ο Άγιος Φάρδος, ο οποίος δεν γνωρίζω και ακριβώς πότε γιορτάζει για να ξέρετε πότε πρέπει να πάτε να του ανάψετε κεράκι στη μνήμη του! ;-)