Δευτέρα 18 Ιουνίου 2007

Μπάνια!

Λόγω ΣΚ είχα κατέβει μια βόλτα στην πατρίδα για να δούμε τα εδάφη στα οποία γεννηθήκαμε!
Επίσης, λόγω πολλήηηηηηης ζέστης είπα και εγώ σα μικρό παιδάκι να πάω να κάνω ένα (και άλλο ένα) μπανάκι!
Σάββατο απόγευμα και ενώ όλη μέρα είχαμε λιώσει στη ζέστη, η θερμοκρασία είχε χτυπήσει 35 βαθμούς, πάω και εγώ ο καψερός να μπω μέσα στη θάλασσα και ήταν ΜΠΟΥΖΙ!!! Πάγωσα :D. Μου αρέσει το κρύο δε λέω, αλλά όταν είναι πάγος η θάλασσα είναι λίγο διαφορετικό το πράγμα! Και όταν φυσάει και λίγο (έστω και ζεστό αέρα - στη θάλασσα δεν έχει και πολύ διαφορά) παγώνεις πολύ περισσότερο.
Ε επειδή ήταν και αργά (8 το βράδυ) λέω αυτό θα φταίει! Είπα να ξαναδοκιμάσω χτες Κυριακή το μεσημεροαπογευματάκι κατά τις 4.30, οπότε ξαναμπαίνω μέσα - ΜΠΟΥΖΙ η θάλασσα και πάλι - όχι τόσο όσο το σάββατο, αλλά και πάλι πάγος ήταν.
Το καλό με την πατρίδα είναι ότι η θάλασσά μας είναι πεντακάθαρη, όπως και οι παραλίες. Βέβαια, αν πας στην παραλία μας το κακό είναι ότι η θάλασσα βαθαίνει απότομα - λόγω λιμανιού, αλλά αν πας στις δίπλα παραλίες είσαι άρχοντας και δε βαθαίνεις. Γενικά οι παραλίες μας είναι πολύ καλές και το άλλο καλό είναι ότι φέτος είδα και εξέδρες για ναυαγοσώστες. Τώρα αν όντως υπάρχουν ναυαγοσώστες (εγώ δεν είδα κανέναν) δεν ξέρω, αλλά έστω είναι μια πρώτη κίνηση. Βέβαια για να βάλουν την εξέδρα κάποιος θα είναι εκεί.
Άντε μπράβο να εξυγχρονιζόμαστε λίγο και να σοβαρευόμαστε, γιατί όπως είδα και το πρωί στην τηλεόραση η χώρα μας είναι πρώτη σε πνιγμούς!!!

0 μουτζούρωσαν: