Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2006

Οι ομάδες μου...

Για να δούμε ... Η Juve έκανε σήμερα την πρώτη της νίκη στη Serie B και πλέον είναι στους -13 βαθμούς!! Τρεζεκέ και Ντελ Πιέρο τα γκολ... Πρώτη εμφάνιση αν δεν κάνω λάθος του Τρεζεκέ στη Serie B, ενώ έλεγε ο μάνατζερ του ότι δε θέλει να μείνει στη Juve και θέλει να φύγει το Γενάρη...για να δούμε, αν η ομάδα τότε είναι σε τροχιά ανόδου, θα θέλει ακόμα να φύγει???
Κάποια μέρα θα γράψω και συνολικά τις απόψεις μου για το τι έγινε από το Μάιο και μετά στο Ιταλικό ποδόσφαιρο και την ομάδα μου...

Στη Γερμανία τώρα, στην Bundesliga, η (από το Μάιο που επισκέφτηκα την πόλη της) ομάδα μου Alemannia Aachen (με μασκότ τον Al-Aix) ανέβηκε φέτος από την δεύτερη στην πρώτη κατηγορία της γερμανίας και καταπλήσσει τον κόσμο με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Μετά το 0-3 εκτός έδρας στο Αννόβερο, σήμερα κέρδισε 4-2 την Γκλάντμπαχ εντός έδρας και στο ημίχρονο ήταν 2-0 μπροστά... Ας ελπίσουμε να συνεχίσουν έτσι, μιας και ο κόσμος στην πόλη είναι τρελλαμένος με την ομάδα και το Stadion Tivoli είναι πια πολύ μικρό, γι' αυτό η ομάδα χτίζει νέο γήπεδο! ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ !!!

0 μουτζούρωσαν: