Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2006

Απολογισμός εβδομάδας...

Δεν πιστεύω να σας έλειψα? Μια εβδομάδα χωρίς να γράψω κάτι, αλλά τι να κάνουμε, σε ταξίδι βρισκόμουν, στο Βερολίνο συγκεκριμένα, σε επαγγελματικό μίτινγκ :D. Είναι όμως άθλιο να σε καλούν σε μίτινγκ με 150 άτομα σε ξενοδοχείο και να μη σου παρέχουν δωρεάν ίντερνετ και να πρέπει να πληρώσεις κάμποσα για το WLAN της T com. Και εκτός των άλλων πληρώνεις και 170 ευρώ conference fee (για καφέδες κ.τ.λ) και δεν έχεις ιντερνετ!! ΕΛΕΟΣ!!!

Βερολίνο λοιπόν...δεύτερη φορά, στο ίδιο ακριβώς μέρος, δίπλα στη λίμνη Mueggelsee νοτιοανατολικά της πόλης και με συγκοινωνίες γύρω στη 1 ώρα από το κέντρο (λεωφορείο, τρένο και ξανα τρένο). Ωραία είναι δίπλα στη λίμνη δε λέω, αλλά ρε παιδιά για να πας βόλτα στο κέντρο 1 ώρα δρόμος? Επίτηδες το κάνουν μάλλον για να μη φεύγουμε από τα μιτινγκ :D.

Από αθλητικά καλά πήγαμε την εβδομάδα σχετικά... η Juve συνεχίζει τις καλές εμφανίσεις και τις μεγάλες νίκες (3-0 και 4-0), η Ατλέτικο παίζει και αυτή μια χαρά και είχε και αυτή 2 νίκες (μπράβο ρε Maxi !!!) η Χέρτα δυστυχώς έφερε Χ προχτές και έφυγε από την πρώτη θέση (και μου το λέγανε στο Βερολίνο στη μπουτικ της Χέρτα ότι δεν το έβλεπαν να παραμένουν πρώτοι) και η Αλεμάννια΄Άαχεν παρότι προηγήθηκε έχασε τελικά μέσα στην Allianz Arena της Μπάγερν (ε λίγο δύσκολο να κερδίσει εκεί), αλλά δείχνει ότι θα έχει μια καλή πορεία φέτος!

όσο για την ΑΕΚ.....α ρε ΑΕΚάρα...παρότι τον έσκισες το γάβρο πάλι έχασες...το έχει η μοίρα σου, αλλά αν δεν μπορείς να βάλεις γκολ αυτό παθαίνεις!

0 μουτζούρωσαν: