Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2006

Μέχρι που θα φτάσουν για τα φυλλάδια????

Είναι γνωστή σε όλους τους φοιτητές η ιστορία με τα φυλλάδια και τους διανομείς στις πύλες των πανεπιστημίων και κυρίως στο ΕΜΠ. Προσπαθούν με κάθε τρόπο να σου δώσουν το φυλλάδιο. Πάνε και κάθονται στην πύλη, σου κλείνουν το δρόμο και μόλις πας να περάσεις τσουπ! να ένα (και δυο και τρία και περισσότερα) χέρι(α) μπροστά στη μούρη σου με τα φυλλάδια να σου κλείνουν το οπτικό πεδίο και να μην μπορείς να διαβείς αφού έχουν κάτσει όλοι μπροστά σου!
Το αποτέλεσμα? Αναγκάζεσαι να πάρεις τα φυλλάδια για να σε αφήσουν να περάσεις... Από εκεί και πέρα αρχίζει ο άλλος γολγοθάς! ΠΟΥ να τα πετάξεις????? Αν είσαι από τους "καλούς" φοιτητές και πηγαίνεις πρωί βρίσκεις έναν άδειο κάδο και τα πετάς. Αν πηγαίνεις αργά όμως...ζήτω που κάηκες! Επειδή είσαι και καλό παιδί και δε θέλεις να τα πετάξεις κάτω αναγκάζεσαι και τα κουβαλάς στον κόκκινο διάδρομο μέχρι πάνω πάνω...Αλλά τι να κάνεις?
Αυτό με τους πολλούς διανομείς (το peak!) είναι για 1-2 εβδομάδες. Συνήθως υπάρχουν λιγότεροι (1-2 άντε 3 με το ζόρι) οπότε βρίσκεις εύκολα διάδρομο να περάσεις χωρίς να πάρεις φυλλάδιο, άλλοτε απλά κουνώντας αρνητικά το κεφάλι, άλλοτε με χειρονομία ότι δε θέλεις και άλλοτε (αγενέστατα) χωρίς να πεις τίποτα.
Πλέον όμως βρίσκουν άλλα κόλπα να πάρεις το (μπιπ) το φυλλάδιο!!! Μια κοπελίτσα λοιπόν φοράει με τέτοιο καιρό μίνι σορτσάκι, κάθεται μπροστά στην πύλη πάνω σε ένα κάγκελο, με το ένα πόδι απλωμένο πάνω στο κάγκελο που εμποδίζει τη διέλευση των μηχανών από τήν είσοδο από την πύλη των πεζών. Οπότε πας να περάσεις εσύ, τη βλέπεις έτσι μπροστά σου, σου πετάει και ένα ευγενικό "καλημέρα" ε τι΄να κάνεις? Αναγκάζεσαι και το παίρνεις το φυλλάδιο. Και αμέσως πετάγεται και ο άλλος διανομέας, οπότε ντρέπεσαι και παίρνεις και το δικό του !!
ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΥΛΛΑΔΙΑ!!!!!!!

0 μουτζούρωσαν: